Üniversitemiz personellerine Alanya Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından SGK iş ve işlemleri ile ilgili eğitim verildi.

• Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı
  • 30 Mart, 2022

Üniversitemiz personellerine SGK iş ve işlemleri, 5510 sayılı Kanun, Muhtasar Ve Hizmet Prim Beyannamesi ve diğer SGK uygulamaları hakkında Alanya SGM Müdürü Muharrem KAYA ve Müdür Yardımcısı Mustafa DALABASMAZ tarafından Rafet Kayış Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda eğitim düzenlendi.

Genel Sekreter Yardımcılarımız Alper ÖZYÜREK ve Öğr. Gör. Süleyman CEYLAN ‘ında aralarında bulunduğu  üniversite personellerimizin yüksek katılımı ile saat 10.00’de gerçekleşen toplantıda, SGK Sisteminin işleyişi ve bu alanda karşılaşılan sorunlara ilişkin bilgilendirme ve  bundan sonraki süreçte üniversitemiz  adına daha verimli çalışmaların nasıl yapılacağı hususunda fikir alışverişi yapılarak, görüş ve önerilerde bulunuldu.